Tuinarchitect

Vijveraanleg & zwemvijveraanleg

Denkt u aan een zwembadaanlegvijveraanleg of zwemvijveraanleg in uw tuin in regio Mechelen, Leuven, Aarschot, Diest of Tienen? Vijver en zwemvijverbouw is een van onze specialiteiten! Reken dan  ook op de expertise van Warrenco Tuinen: leveren, monteren, plaatsen van vijvers en het uitvoeren van inspecties, controle en onderhoud van uw vijver.
Tuinonderhoud - Dorpsstraat Tielt-Winge

Zwemvijverspecialist

Warrenco Tuinen is de zwemvijverspecialist van Mechelen, Leuven, Diest, Aarschot en Tienen. Dat is meteen ook de reden waarom u een beroep moet doen op Warrenco Tuinen voor het installeren, plaatsen en onderhoud ervan. Als gespecialiseerd plaatser verzorgt Warrenco Tuinen alles van tot in de puntjes van A tot Z.

Renovatie & nieuwbouw van vijveraanleg

Recreatieparken, openbare ruimtes, restaurants met tuinen, winkels met tuinen, particulieren, enzovoort: Warrenco Tuinen assiseert u in alle aspecten: advies, aankoop, plaatsen, installeren en onderhoud.

Een vijver of zwembad in uw tuin?

Heeft u thuis een mooie tuin waar u trots op bent? Als uw tuinman en als plaatser van zwembaden, vijvers en zwemvijvers kunt u ons altijd inschakelen voor het plaatsen voor uw vijveraanleg, zwemvijveraanleg of zwembadaanleg. Zo kan u altijd op uw beide oren slapen wanneer wij uw tuin een facelift geven.

Zwembad-, vijver, en zwemvijveraanleg

Wij plaatsen met plezier uw zwembad, vijver of zwemvijver.

Gelieve een duidelijke omschrijving te geven van uw wensen (tuin, type vijver, oppervlakte, …). Zoals u begrijpt is elke situatie anders. Daarom maken wij graag – zonder verplichting – een afspraak met u. Zodoende krijgen we een concreet beeld en kunnen we u advies op maat geven.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp (meerdere selecties mogelijk *)

Telefoonnummer (*)

Adres (*)

Uw bericht

Print Friendly, PDF & Email

Warrenco Tuinen

Tim Van Winkel
Elzenbroekstraat 72
3053 Haasrode (Leuven)

Tuinarchitectuur | Tuinaanleg | Tuinonderhoud | Klusjesdienst

Wij werken voornamelijk in:

• regio Mechelen
• regio Oost-Brabant:
- Leuven
- Tienen
- Diest
- Aarschot

Heeft u Google+? Volg mij: