Tuinarchitect

Tuinarchitect

Warrenco Tuinen is uw bloeiende tuinarchitect van Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en Baal, tot Leuven, Tienen, Aarschot en Diest. Zowel particulieren, bedrijven als industrie kunnen bij ons gespecialiseerd tuinbedrijf aankloppen voor tuinarchitectuur & een tuinontwerp volgens uw dromen en budget.

[rev_slider Slider3]

Sterk tuinontwerp

Een tuin die niet alleen perfect bij uw levensstijl past, maar ook uw woning en zijn omgeving op het lijf geschreven is?

Gepassioneerd en geïnspireerd luistert onze tuinarchitect aandachtig naar al uw tuindromen en transformeert uw ideeën om naar uw persoonlijke groene tuin, volledig volgens uw wensen.

De zaakvoerder van Warrenco Tuinen is een tuinarchitect die thuis is in alle stijlen. Naast een tuinontwerp op maat volgens uw budget, kan u ook op ons rekenen voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud.

Samen met sterk vakmanschap en technische knowhow, strenge kwaliteitseisen en een doorgedreven opvolging: de wortels van onze uitstekende reputatie in tuinarchitectuur en meteen ook onze garantie voor uw gedroomde tuin!

Uw tuinarchitect

Uw tuin volledig in harmonie. Kleuren en vormen perfect op elkaar afgestemd. Op en top kwaliteitswerk.

Met ongebreidelde aandacht voor uw wensen en uw budget: daar tekent u voor bij tuinarchitect Tim Van Winkel. Bij Warrenco Tuinen nemen uw hele tuinproject zélf in handen, van A tot Z. Van het ontwerp van de plannen tot de uitvoering van de werken. Zo heeft u altijd een duidelijk aanspreekpunt.

We zorgen voor uw droomtuin, volgens uw wensen en budget.

U zoekt een tuinarchitect voor uw tuin? 

Zoekt u of uw onderneming een betrouwbare tuinarchitect? In de regio Tienen, Mechelen, Leuven, Diest en Aarschot is er geen betere tuinarchitect dan Tim Van Winkel van Warrenco Tuinen.

Onze voornaamste troeven? Vakwerk tot in de details, scherpe prijzen en heldere afspraken! Vraag nu een gratis offerte via het invulformulier op onze website of telefoon.

Laat u ons uw tuin onder handen nemen? Ook nadien kunt u steeds bij ons terecht voor advies, tips of kleine werkjes.

TUINARCHITECTUUR

Vraag hier gratis & vrijblijvend een offerte.

Gelieve een duidelijke omschrijving te geven van uw situatie. Zoals u begrijpt is elke tuin en situatie anders. Daarom maken wij graag – zonder verplichting – een afspraak met u. Zodoende krijgen we een concreet beeld en kunnen we u advies op maat geven.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp (meerdere selecties mogelijk *)

Telefoonnummer (*)

Adres (*)

Uw bericht

Print Friendly, PDF & Email

Warrenco Tuinen

Tim Van Winkel
Elzenbroekstraat 72
3053 Haasrode (Leuven)

Tuinarchitectuur | Tuinaanleg | Tuinonderhoud | Klusjesdienst

Wij werken voornamelijk in:

• regio Mechelen
• regio Oost-Brabant:
- Leuven
- Tienen
- Diest
- Aarschot

Heeft u Google+? Volg mij: